Please wait..
Cheneco
Cheneco

Over Ons:

Uw contactpersonen

Internet is een fantastische informatiebron voor als op zoek bent naar producten en diensten. Daarnaast is het voor ons een prachtig medium om onze producten te tonen. Het grootste probleem is dat het onpersoonlijk kan zijn. Vertrouwen is belangrijk, iedereen kan wel een mooie site bouwen, maar wie of wat zit erachter?

Krijg ik wel mijn spullen binnen, wat als er iets aan de hand is? Doen ze wel wat ze beloven? Kopen en verkopen is toch een stuk makkelijker en leuker als er persoonlijk contact kan zijn. 

We proberen alles zo menselijk mogelijk op te lossen, er kan altijd wel wat mis gaan. Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan gerust contact met ons op. Ook als u langs wilt komen bent u altijd welkom.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf.

          
      

Ons bedrijf

Het bedrijf Cheneco is in 1951 gestart als een doe-het-zelf zaak, in de jaren erna is de nadruk langzaam verschoven van een winkel naar een groothandel. Met eigen producten, eigen import en een breed assortiment is het bedrijf een begrip geworden als groothandel in de doe-het-zelf sector. We leveren aan zelfstandige winkels, winkelketens, aannemers en diverse andere zakelijke doelgroepen. Sinds de opkomst van het internet leveren we ook direct aan particulieren. Om meer onderscheid aan te kunnen brengen is begin 2015 de verkoop van Keralit ondergebracht in een aparte BV: ChenecoBouw, Gevel bekleding BV en later overgenomen door SWDS. Omdat we van huis uit een groothandel zijn (en blijven!) hebben we de voorraden en logistiek om de producten snel en efficiƫnt op te sturen.

We zijn altijd een zelfstandig en flexibel bedrijf gebleven. We zijn geen groot bedrijf met strakke regels, SWDS Cheneco is 100% eigendom van de eigenaar en draait gezond zonder enige vorm van externe financiering of krediet. Hierdoor zijn we aan niemand verantwoording verschuldigd en we kunnen doen waar we goed in zijn: gewoon met plezier zakendoen. We merken dat dat vandaag de dag nog goed kan en hebben vertrouwen in de toekomst!