Please wait..
SWDS bv

Veelgestelde vragen:

Kan ik wat bij u bestellen?
Jazeker, zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij SWDS bv bestellen. U hoeft u niet eerst aan te melden, u kunt gelijk starten met bestellen. Zakelijke klanten kunnen onder bepaalde voorwaarden op rekening bestellen. Neem hiervoor contact met ons op!

Wat is de levertijd?
Elke bestelling kan binnen enkele werkdagen bij u worden afgeleverd. Klik hier voor de bezorgdagen.  Mail of bel ons even als u een specifieke afleverwens heeft.

Hoe worden de producten afgeleverd?
Keralit wordt direct vanaf de fabriek bij u afgeleverd, perfect verpakt en absoluut schadevrij. We spreken de afleverdag af maar kunnen helaas niet het het tijdstip afspreken. Het Keralit kan dus de gehele dag afgeleverd worden. Wij weten dus helaas niet hoe laat het wordt bezorgd. We kunnen wel op de afleverdag het tijdstip aan u doorgeven. Bel ons dan even op: 0182 769 234 Bij het afleveren moet iemand de chauffeur helpen met uitladen. De profielen zijn tot 6 meter lang en er kunnen beschadigingen ontstaan als de chauffeur het alleen moet uitladen.

Moet iemand aanwezig zijn op het afleveradres? 

Ja, om de zending aan te nemen en te tekenen voor ontvangst. Bij de buren afgeven of iets dergelijks kan alleen als dat van tevoren aan ons doorgegeven is. De chauffeur heeft de opdracht het alleen af te leveren op het adres wat op de afleverbon staat.

Kan ik ook spullen teruggeven?
Als u spullen over heeft bestaat de mogelijkheid dat we het retour halen. Hier zitten wel voorwaarden en regels aan vast.  Klik hier voor alle informatie over het retourneren van Keralit .

Wat zijn de verzendkosten?
Indien het goederenbedrag boven de 500,00 euro (incl. BTW) is, is het verzenden gratis. Voor een bestelling minder dan 500,00 Euro goederen rekenen we 65,00 Euro (incl. BTW) verzendkosten. LET OP: Voor de waddeneilanden gelden afwijkende verzendkosten. Neem hiervoor even contact op.

Hoe kan ik betalen?
Via iDEAL of bankoverschrijving. Als u contact met ons opneemt kunnen we ook een rekening sturen.

Kan ik ook bij afleveren betalen?
Nee. Helaas niet. De chauffeur komt enkel bezorgen in opdracht van de fabriek en mag helaas geen geld aannemen.

"Heeft u dit ook"?
Wij hebben een zeer breed assortiment en begrijpen dat het soms lastig is om iets te vinden. Zoekt u iets maar kunt u het niet direct vinden? Bel dan even of stuur dan een e-mail naar: info@swds.nl .